Welkom

Welkom op de website van Praktijk voor Integratieve Psychotherapie Marjo Adan. Ik heb de opleiding integratieve psychotherapie gevolgd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Ik ben beëdigd integratief therapeut en werk in mijn praktijk of op locatie. Van september 2014 tot oktober 2019 was ik als leertherapeut verbonden aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.

Integratieve psychotherapie is een vorm van kortdurende therapie van gemiddeld vijf tot vijftien sessies. Als integratief therapeut ben ik breed georiënteerd met effectieve technieken voor kortdurende therapie. Ik volg de ontwikkelingen op mijn vakgebied en in de maatschappij en kan daardoor inspelen op veranderende problemen en behoeften van mijn cliënten.

Ik heb jarenlange ervaring in de reguliere hulpverlening, waar mijn werkzaamheden vooral waren gericht op het begeleiden van volwassenen, kinderen en gezinnen tijdens veranderingsprocessen. In mijn praktijk werk ik met volwassen cliënten. Je kunt bij mij terecht op doorverwijzing van bijvoorbeeld een huisarts of specialist, maar je kan je ook rechtstreeks bij mij aanmelden.
Ik werk van maandag t/m donderdag, overdag en 's avonds.

Tarieven

Een individuele sessie kost 90 euro per uur. Een sessie relatietherapie kost 125 euro per 1½ uur.
De autogene training kost 195 euro. (Bedragen zijn inclusief 21% btw.)
Voor sessies op locatie in Eindhoven en omgeving wordt een meerprijs van 25 euro berekend, voor reiskosten en reistijd.

Kosten van individuele sessies worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed; afhankelijk van je verzekeraar en het pakket dat je hebt. Kosten gaan niet van je eigen risico af.
Kosten van sessies relatietherapie worden door slechts een enkele zorgverzekeraar vergoed.
Autogene training wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed.

Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren te worden afgezegd per telefoon, sms of e-mail. Annulering op kortere termijn wordt in rekening gebracht.

Zie hier de algemene voorwaarden en zie hier het document over privacy.

Bereikbaarheid praktijk

De praktijk is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren kan (gratis) vlakbij de praktijk. Vanaf station Eindhoven gaan regelmatig bussen. Ik woon op enkele minuten loopafstand van een bushalte.

Onder Praktijk vind je informatie over mijn visie en werkwijze.

Onder EFT vind je informatie over Emotionally Focused Therapy, een manier van werken die ik graag inzet in relatietherapie.

Onder EMDR vind je informatie over de mogelijkheid van het inzetten van EMDR.

Onder Aanmelden kan je je rechtstreeks bij mij aanmelden.

Onder Contact vind je mijn contactgegevens. Bel of e-mail mij gerust, als je vragen hebt!